Latest press releases in Suomi

ABB uudistaa yli 1 TWh uusiutuvaa energiaa tuottavien vesivoimaloiden ohjauksen

General News

This press release has photo gallery Published on

<p>Photo credit: Bardu Kommune - Straumsmo power plant is located 490m inside a mountain, about 22 km from Setermoen in Bardu Municipality</p>

Euroopan suurin uusiutuvan energian tuottaja Statkraft on valinnut ABB:n varmistamaan sen vesivoimatuotannon tehokkuutta ja luotettavuutta Pohjois-Norjassa. ABB on saanut tilauksen Statkraftin kahden Norjassa toimivan vesivoimalaitoksen automaation ja sähköistysratkaisujen modernisoinnista.

Valmet toimittaa laajan paperikoneen lajinvaihtouudistuksen Modern Kartonille Turkkiin

General News

This press release has photo gallery Published on

<p><em>Valmet to supply an extensive paper machine grade conversion rebuild to Modern Karton in Turkey</em></p>

Valmet toimittaa laajan  paperikoneen lajinvaihtouudistuksen  ja mittavan automaatiotoimituksen Modern Karton Sanayii Ve Ticaretin Tekirdağin tehtaalle Turkkiin. Paperikone PM 3, joka valmistaa nykyisin kierrätettyjä ulkopakkauskartonkeja, muutetaan tuottamaan korkealaatuisia päällystettyjä ulkopakkauskartonkeja. Uudistetun kartonkikoneen käyttöönotto on suunniteltu vuoden 2022 alkuun.

Metsäteollisuuden PulPaperin ohjelmassa esillä digitalisaatio, vastuullisuus ja uudet tekstiilituotteet

General News

This press release has photo gallery Published on

<p><em>PulPaper will be held at Messukeskus in Helsinki from 27 to 29 April 2021</em></p>

Alan johtava tapahtuma PulPaper nostaa konferenssiohjelmassaan esille toimialan merkittäviä ja puhuttavia aiheita juuri nyt. Kotimaisten ja kansainvälisten huippupuhujien myötä keskusteluun nousevat muun muassa ympäristö ja kestävyys, tehokkuus ja alan turvallisuus. PulPaper järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 27.-29.4.2021.

UPM aloittaa uuden sukupolven biojalostamon rakennustyöt Saksassa

General News

This press release has photo gallery Published on

<p><em>The construction of UPM’s innovative biochemicals facility starts in Germany</em></p>

UPM juhlisti tänään Saksassa uuden sukupolven biokemikaaleja valmistavan jalostamonsa rakennustöiden virallista aloitusta peruskivenmuurauksella. Viimeisintä teknologiaa edustava biojalostamo on 550 miljoonan euron investointi sekä merkittävä virstanpylväs UPM:n strategisessa muutoksessa.

Uusi UltraPure: Lisää kilpailuetua bioteknologia- ja lääketeollisuudessa

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins Alfa Lavalin uudet UltraPure-tuotteet auttavat parantamaan lääketeollisuuden ja bioteknologia-alan prosessien tehokkuutta, tuottavuutta ja lopputuotteen laatua. Lisäksi uusi itseilmaava LKH Prime 10 UltraPure -pumppu ja päivitetty LeviMag® UltraPure -magneettisekoitin vähentävät kokonaiskustannuksia ja takaavat vastuullisemman resurssien käytön steriileissä prosessointisovelluksissa. Molempiin sisältyy Alfa Lavalin Q-doc-dokumentaatiopaketti, joka täyden läpinäkyvyyden koko toimitusketjuun.

Hygieenisen nesteidenkäsittelyn huoltopaketit sis. varaosat: Kaikki tarvittava samassa – nopeuttaa huoltotöiden tekemistä

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins   Huoltotöiden suorittamisessa kolme kriittistä tekijää, joilla minimoidaan tuotantoprosessin huoltoseisokin kesto, ovat osien toimitusketjun nopeus, laatu ja luotettavuus. Alkuperäisin Alfa Lavalin hygieenisen nesteidenkäsittelyn huoltopaketteihin sisältyvät kaikki laiterikkojen selvittämiseen ja korjausten ja määräaikaishuoltojen tekemiseen tarvittavat varaosat – nopeaa!  

KONEelta ratkaisuja terveellisempään ja turvallisempaan liikkumiseen kaupunkiympäristössä

Kone

This press release has photo gallery Published on

<p>KONE Connected Services</p> (photo: Aleksi Koskinen)

/ins   KONE tuo markkinoille valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat tekemään asumisesta, työskentelystä ja liikkumisesta rakennuksissa ja kaupungeissa turvallisempaa ja terveellisempää. Ratkaisut pohjautuvat KONEen vahvaan osaamiseen ja ymmärrykseen ihmisten liikkumisesta, mikä on tärkeässä roolissa ratkottaessa pandemian mukanaan tuomia haasteita.

Prosessien optimoinnilla 30 %:n energiansäästö

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins Käytettävien laitteiden oikea mitoitus toi meijerille merkittävän energiansäästön

Nuoret yrittäjät haastavat koronaviruksen

What the Quack

Published on

/ins Hackathon What the Quack kerää viikonlopuksi 3–5 huhtikuuta fiksuja aivoja tietokoneruutujen eteen ratkaisemaan ongelmia, joita koronavirus on saanut aikaan.

ThinkTop V50 ja V70 puhuvat nyt IO-Link-kieltä

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

<p>Alfa Laval ThinkTop V50 V70 IO Link</p>

/ins   Alfa Lavalin uusi ThinkTop® IO-Link tehostaa hygieenisten venttiiliesi ja Teollisuus 4.0 -automaatiojärjestelmien välistä tietoliikennettä. IO-Link-kaksipisteyhteysprotokolla yhdistää anturit ja toimilaitteet automaatiojärjestelmiisi – kenttäväylästä riippumatta. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonvälityksen ja parantaa diagnostiikkaa ja yksinkertaistaa konfigurointia ja ohjausta. ThinkTop IO-Link sopii täydellisesti elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuteen.

Dynamic Map

Press releases for latest locations