Latest press releases in Suomi

KONEelta ratkaisuja terveellisempään ja turvallisempaan liikkumiseen kaupunkiympäristössä

Kone

This press release has photo gallery Published on

<p>KONE Connected Services</p> (photo: Aleksi Koskinen)

/ins   KONE tuo markkinoille valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat tekemään asumisesta, työskentelystä ja liikkumisesta rakennuksissa ja kaupungeissa turvallisempaa ja terveellisempää. Ratkaisut pohjautuvat KONEen vahvaan osaamiseen ja ymmärrykseen ihmisten liikkumisesta, mikä on tärkeässä roolissa ratkottaessa pandemian mukanaan tuomia haasteita.

Prosessien optimoinnilla 30 %:n energiansäästö

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins Käytettävien laitteiden oikea mitoitus toi meijerille merkittävän energiansäästön

Nuoret yrittäjät haastavat koronaviruksen

What the Quack

Published on

/ins Hackathon What the Quack kerää viikonlopuksi 3–5 huhtikuuta fiksuja aivoja tietokoneruutujen eteen ratkaisemaan ongelmia, joita koronavirus on saanut aikaan.

ThinkTop V50 ja V70 puhuvat nyt IO-Link-kieltä

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

<p>Alfa Laval ThinkTop V50 V70 IO Link</p>

/ins   Alfa Lavalin uusi ThinkTop® IO-Link tehostaa hygieenisten venttiiliesi ja Teollisuus 4.0 -automaatiojärjestelmien välistä tietoliikennettä. IO-Link-kaksipisteyhteysprotokolla yhdistää anturit ja toimilaitteet automaatiojärjestelmiisi – kenttäväylästä riippumatta. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonvälityksen ja parantaa diagnostiikkaa ja yksinkertaistaa konfigurointia ja ohjausta. ThinkTop IO-Link sopii täydellisesti elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuteen.

Muoviroskaongelman voittaminen askeleen lähempänä – Sulapac sai 15 miljoonan euron rahoitustavoitteensa täyteen

Sulapac

This press release has photo gallery Published on

/ins Suomalainen startup Sulapac keräsi poikkeukselliset 15 miljoonaa mahdollistamaan kansainvälistymistä ja toimintansa kasvattamista. Rahoitus mahdollistaa myös yrityksen tuoteportfolion laajentamisen ja reseptien jatkokehityksen. Sijoittajiin kuuluu muun muassa maailman johtava luksusbrändi Chanel sekä kansainvälisiä mediataloja, joista jokaisen erityisosaaminen tukee Sulapacin maailmanvalloitusta.

Stora Enson ja Sulapacin ympäristöystävällinen pilli markkinoilla, tuotteella on jo useita asiakkaita

Sulapac

This press release has photo gallery Published on

/ins   Stora Enso ja Sulapac ovat kehittäneet uusiutuvan ja biohajoavan pillin torjuakseen maailmanlaajuista muovijäteongelmaa. Käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan perinteistä pilliä vastaava uutuus on tuotu ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja etsivien brändien ja kuluttajien saataville.

Tarvitsetko hygieenisen ja helpon pääsyn säiliöön? Nämä kaksi joustavaa säiliönkantta päästävät sinut sisään

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins    Alfa Lavalin säiliönkannet ovat korkealaatuisia aukon kansia, jotka mahdollistavat helpon ja kätevän tarkastuksen tai pääsyn säiliön sisälle. Ne täyttävät käytännössä kaikki elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden vaatimukset.  Alfa Lavalilla on hygieenisiin prosesseihin täydellinen valikoima 3A-hyväksyttyjä tarkastus- ja kulkuluukkuja. Saatavilla on useita erilaisia pintakäsittely- ja tiivistemateriaalivaihtoehtoja.

Pala historiaa käärittynä tulevaisuuteen – Fazer tuo joulumyyntiin konvehteja kompostoituvassa rasiassa

Sulapac

This press release has photo gallery Published on

/ins Fazer on sitoutunut jatkamaan vastuullisten ratkaisujen tekemistä ihmisten ja ympäristön hyväksi ja tässä pakkauksilla on oma roolinsa. Fazer ja Sulapac Oy käynnistivät vuonna 2018 yhteistyön, jonka tavoitteena on tutkia, kehittää ja testata mikromuovittomia, kompostoituvia pakkausratkaisuja elintarvikkeille. Fazer on ensimmäinen yritys, jonka kanssa Sulapac on tehnyt elintarvikepakkausten tuotekehitystä. Yhteistyön ensimmäinen tulos, Fazerin perinteisiä käsintehtyjä konvehteja sisältävä rasia tulee myyntiin marraskuun lopussa.

Shape Corp. on Swedish Steel Prize 2019 -voittaja

SSAB

This press release has photo gallery Published on

/ins   Yhdysvaltalainen Shape Corp. on voittanut 20. kansainvälisen Swedish Steel Prize -kilpailun. Palkinto myönnettiin uraauurtavasta martensiittiteräksen käytöstä 3D-muotoilluissa autojen kattoputkissa.

Shape Corp. on nimetty Swedish Steel Prize 2019 -finalistiksi

SSAB

This press release has photo gallery Published on

<p>Shape Corporation</p>

/ins    Shape Corp. on nimetty Swedish Steel Prize 2019 -finalistiksi autoteollisuutta palvelevan ainutlaatuisen ja kevyen A-pilari- ja kattoputkiratkaisunsa ansiosta.  

Dynamic Map

Press releases for latest locations