Latest press releases in Suomi

Logistiikka-asiantuntija K.Hartwall lisää toimintaa Venäjällä tarjoamalla tehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja

K. Hartwall Oy Ab

Published on

/ins   K.Hartwall on suomalainen perheyritys ja edelläkävijä logistiikkaratkaisujen kehittämisessä. K.Hartwall LLC -yhtiö perustettiin Pietariin tämän vuoden syyskuussa.

Swedish Steel Prize 2019 -finalistit symboloivat innovatiivisen suunnittelun 20. juhlavuotta

SSAB

This press release has photo gallery Published on

<p><strong>Caption 1: </strong>The four finalists for the Swedish Steel Prize 2019 are announced, from left to right: Austin Engineering, Kampag, Roofit.solar, and Shape Corporation.</p>

/ins   Swedish Steel Prize 2019 -kilpailun finalistit on nyt nimetty, ja ne sisältävät neljä vallankumouksellista suunnittelukonseptia, joissa hyödynnetään SSAB:n tuotevalikoiman mukaisten premium-terästen ominaisuuksia. Voittaja julkistetaan Tukholmassa 14. marraskuuta pidettävässä seremoniassa, jossa juhlistetaan myös 20-vuotiasta Swedish Steel Prize -kilpailua.

Alfa Lavalin maailmanlaajuinen huoltoverkosto ja 360°-huoltovalikoima

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins   Säilyttääksesi etumatkan kilpailijoihin joudut keksimään jatkuvasti uusia keinoja tehostaaksesi toimintojasi. Me varmistamme, että laitteistosi toimii mahdollisimman tehokkaasti koko käyttöiän.

Intian hallitus lahjoittaa Mahatma Gandhin patsaan

Embassy of India, Finland and Estonia

Published on

/ins   Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta Intian itsenäisyysliikkeen johtajan, Mahatma Gandhin (1869–1948) syntymästä. Hän oli väkivallattomuuden, totuuden ja rauhanomaisen rinnakkaiselon arvojen puolustaja, ja hänen työllään on ollut merkitystä mm. talouden, hengellisyyden, ympäristön, konfliktinratkaisun, politiikan, ihmisoikeuksien ja koulutuksen alueilla.

”Helsinki on tällä hetkellä yksi kuumimpia startup-sijainteja maailmassa” – startupit esillä Teknologia 19 -messuilla

Messukeskus

This press release has photo gallery Published on

<p>Teknologia 2017</p> (photo: Kimmo Brandt)

/ins   Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 19 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 5.–7.11. Ohjelmassa on puheenvuoroja useilta teknologian aloilta, ja messuilla voi tutustua myös teknologia-alan startup-yrityksiin.

Etsitkö intuitiivista, älykästä ja hygieenistä venttiilinohjausjärjestelmää? Tutustu Alfa Lavalin ThinkTop®-sarjaan. Uudelleen suunniteltu.

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins    ”Olemme kuunnelleet ja oppineet kuulemastamme.” Suunniteltu uudelleen vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Alfa Laval ThinkTop® on elintarvike-, meijeri-, panimo- ja kosmetiikkateollisuuteen tarkoitettu hygieenisten venttiilien anturi- ja valvontayksikkö.

Biomuovit korvaavat fossiiliset muovit…

Nordisk Bioplastförening

This press release has photo gallery Published on

/ins    Muovimateriaaleihin kiinnitetään tällä hetkellä paljon huomiota. Muovien käytön aiheellisuudesta keskustellaan niin mediassa, kodeissa kuin tutkijoidenkin keskuudessa. Biomuovit, eli uusiutuvista raaka-aineista valmistetut muovit, ovat mielenkiintoinen vaihtoehto fossiilipohjaisille materiaaleille, ja niistä ollaan erittäin kiinnostuneita. Nordisk Bioplastförening (Pohjoismaiden biomuoviyhdistys) järjestää syyskuussa kolme biomuoveja käsittelevää seminaaria Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. 

Intia-päivä, sunnuntai 18.08.2019 Kaisaniemen puisto, Helsinki

Embassy of India, Finland and Estonia

This press release has photo gallery Published on

/ins Nyt jo neljättä kertaa järjestettävää Intia-päivää juhlitaan tänä vuonna sunnuntaina 18.8.2019 klo 10–18 Kaisaniemen puistossa Helsingissä.  

INS Tarkash Helsingissä – 31.7.–3.8.2019

Embassy of India, Finland and Estonia

This press release has photo gallery Published on

/ins   I ntian merivoimien alus INS Tarkash saapui Helsinkiin 31.7.2019 kolmen päivän vierailulle osana kaukopurjehdustaan Afrikkaan, Eurooppaan ja Venäjälle. Alus kuuluu Intian merivoimien läntiseen laivastoon ja on läntisen alueen laivastojoukkojen komentajan, vara-amiraali Ajit Kumarin operatiivisessa komennossa. Hän johtaa merivoimien delegaatiota vierailun aikana. Vara-amiraali tapasi Helsingin varapormestarin Tomi Sevanderin ja tapaa myöhemmin myös puolustusministeriön kansliapäällikön Jukka Juustin.

KUSTANNUSTEHOKAS, LUOTETTAVA PUMPPAUSTEHO

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

/ins   Alfa Laval OptiLobe -lohkoroottoripumput ovat kustannustehokkaita, luotettavia ja monipuolisia vaihtoehtoja yleissovelluksiin, joissa tarvitaan hellävaraista tuotteen käsittelyä ja helppoa huollettavuutta.

Dynamic Map

Press releases for latest locations