Latest press releases in Suomi

Valmet toimittaa biomassakattilan ja savukaasujen puhdistusjärjestelmän Tahara Biomass Power LLC:lle Japaniin

Valmet Oyj

Published on

Valmet toimittaa biomassavoimakattilan ja savukaasujen puhdistusjärjestelmän Tahara Biomass Power LLC:lle Taharaan, Japaniin. Uusi CFB-kiertopetikattila mahdollistaa asiakkaan voimalaitoksen vakaan sähköntuotannon korkealla lämpöhyötysuhteella ja vähentää merkittävästi CO2-päästöjä. Tämä on jo Valmetin kuudes CFB-kattilatoimitus Japaniin vuodesta 2016 lähtien.

Steerprop vahvistaa organisaatiotaan Aasiassa

Steerprop Oy

This press release has photo gallery Published on

Steerprop laajentaa toimintaansa Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa palkkaamalla kaksi kokenutta propulsio- ja alussuunnitelun asiantuntijaa. Ayhwa Ngoh on nimitetty aluemyyntipäälliköksi Singaporeen ja Robbie Wang myynnistä vastaavaksi johtajaksi Kiinaan.

Uusi Alfa Laval CM Connect hyödyntää digitalisaatiota hygieenisten prosessien optimoinnissa

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

<p><em>New Alfa Laval CM Connect leverages digitalization to optimize hygienic processing</em></p>

Uusi Alfa Laval CM Connect edustaa digitalisaation seuraavaa vaihetta, jolla tuodaan innovaatioita ja kasvua hygieenisten teollisuudenalojen asiakkaille. CM Connect on tilauspohjainen tilanvalvonta- ja pilvi. Sen avulla laitosoperaattorit voivat tarkastella prosessointilinjojen pyörivien laitteiden tietoja etäkäyttönä. Kun todellista toiminta-aikaa, trendianalyysiä ja seuraavan huollon ajankohtaa koskevat tiedot ovat helposti laitosoperaattorien saatavilla, he voivat tehdä tietojen pohjalta huoltopäätöksiä tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Tämä suojaa prosessin jatkuvuutta ja kriittisiä resursseja, parantaa työturvallisuutta, säästää aikaa ja rahaa ja tuo kilpailuetua.

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi

Messukeskus

This press release has photo gallery Published on

<p><em>PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi</em></p> (photo: PEKKA HANNILA SORBASS OY)

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua.  Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä 

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta

Messukeskus

This press release has photo gallery Published on

<p><em>PulPaper 2022 will be held 29-31 March 2022 at Messukeskus Helsinki.</em></p>

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy.  Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan.  PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Alfa Lavalin uuden PlusClean-pesusuuttimen 100-prosenttinen pesutulos tuo vallankumouksen säiliöiden pesuun

Alfa Laval AB

This press release has photo gallery Published on

<p><em>New Alfa Laval PlusClean cleaning nozzle revolutionizes tank cleaning with 100% coverage</em></p>

Alfa Laval tuo markkinoille uuden PlusClean ® -pesusuuttimen, ja samalla yhtiön laaja säiliöpesuportfolio ottaa valtavan harppauksen eteenpäin. PlusClean tuottaa ennennäkemättömän 100-prosenttisen pesutuloksen ja vähentää veden ja pesuaineen kulutusta jopa 80 % ilman tuotteen kontaminoitumista. Yhdessä säiliön päälle asennetun pesulaitteen kanssa ja asennettuna samaan tasoon säiliön seinämän tai pohjan kanssa PlusClean lisää tuottavuutta ja vähentää kokonaiskustannuksia.

Metso Outotec laajentaa Lokotracktuoteperhettä

Metso Outotec Corporation

This press release has photo gallery Published on

<p><strong>Metso Outotec expands Lokotrack mobile series for aggregates</strong></p>

Metso Outotec Oyj:n lehdistötiedote, 25.10.2021 klo 9.00 Metso Outotec tuo markkinoille kaksi uutta liikuteltavaa Lokotrack® murskaus- ja seulontalaitosta. Uudet Lokotrack LT200HPX ja LT220GP ovat pienikokoisia ja tehokkaita kartiomurskaimia, jotka ovat aiempia malleja joustavampia ja kapasiteetiltaan jopa 30 prosenttia suurempia. Ne ovat ihanteellinen valinta murskausurakoitsijoille. Uudet mallit esitellään Metso Outotecin virtuaalistudiotapahtumissa 27.10. sekä Lokotrack Liveroom 360 -verkkoesittelyssä yhdessä Lokotrack-palveluiden ja -osien kanssa. Uudet Lokotrack-mallit ovat tilattavissa maailmanlaajuisesti 27.10. alkaen.

Metso Outotec toimittaa jauhatus- ja sakeutinteknologiaa nikkelikaivokseen Indonesiaan

Metso Outotec Corporation

This press release has photo gallery Published on

<p><strong>Metso Outotec to deliver grinding mills and thickeners to a nickel plant in Indonesia</strong></p>

Metso Outotec Oyj:n lehdistötiedote 18. lokakuuta 2021 klo 9.15 paikallista aikaa Metso Outotec on sopinut useiden jauhinmyllyjen ja sakeuttimien toimituksesta nikkeliprojektiin Indonesiassa. Tilauksen arvo on noin 24 miljoonaa euroa, ja se on kirjattu Mineraalit-segmentin vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. 

UPM BioMotion™ pienentää merkittävästi kumi- ja muovituotteiden hiilijalanjälkeä

UPM

This press release has photo gallery Published on

<p><em>UPM launches UPM BioMotion™ Renewable Functional Fillers (RFF) – a renewable product to significantly reduce CO₂ footprint of rubber and plastics applications</em></p>

BioMotion™ uusiutuvat funktionaaliset täyteaineet (RFF) ovat UPM:n uusi ja käänteentekevä ratkaisu kumi- ja muovituotteiden hiilidioksidipäästöjen nopeaan vähentämiseen. UPM BioMotion on aidosti kestävä vaihtoehto fossiiliselle hiilimustalle ja silikalle, jotka ovat kumi- ja muovituotteiden käytetyimpiä funktionaalisia täyteaineita.

Metso Outotec investoi Lappeenrannan suodatinteknologiatehtaaseen ja avaa tehokkaan laserhitsausyksikön

Metso Outotec Corporation

This press release has photo gallery Published on

<p>Metso Outotec Lappeenranta Filtration Technology Center</p>

Metso Outotec Oyj:n lehdistötiedote 29.9.2021 klo 9.00 paikallista aikaa Metso Outotec avaa tänään vaativaan tuotantoon räätälöidyn laserhitsausyksikön suodatinteknologiatehtaallaan Lappeenrannassa. Uusi laserhitsausyksikkö lisää valmistuskapasiteettia ja mahdollistaa entistäkin laadukkaampien hitsattujen rakenteiden valmistamisen turvallisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Investoinnin arvo on noin miljoona euroa.