Päivitetty pohjatuellinen sekoitin takaa tehokkaan käsittelyn ja ylivoimaisen tuoteturvallisuuden

/ins Prosessitehokkuutesi ja tuoteturvallisuutesi takaamiseksi olemme päivittäneet Alfa Lavalin ALTB-sekoittimen pohjatuen.

ALB tarjoaa sekoitusratkaisun, joka täyttää hygieenisten teollisuudenalojen kaikki vaatimukset. Tämä sekoitin voidaan mitoittaa useimpiin sovelluksiin sekä normaali-ilmanpaineisia että paineistettuja säiliötä varten.

Pohjatuen avulla saadaan taloudellisempi kokoonpano, ja uudella päivitetyllä pohjatuella varustettu Alfa Laval ALTB -sekoitin tarjoaa monia etuja, jotka parantavat prosessitehokkuuttasi.

 EDUT:

• Vähemmän kitkaa = vähemmän kulumisuria ja pidempi käyttöaika.

• Pyörimissuunnasta riippumaton = turvallinen käyttö, ei osien rikkoutumisriskiä.

• EHEDG-ohjeiden mukainen hygieeninen rakenne = ylivertainen tuoteturvallisuus.

• Lämpötilan kesto jopa 150 °C = vähemmän lämpölaajenemista ja tiivis suurissa lämpötilanvaihteluissa.

• Parempi hygieeninen rakenne = helpompi asentaa, puhdistaa, tarkastaa ja huoltaa. Ei akselin nostamista.

 

Energiatehokas rakenne, joka täyttää tarpeesi

 Alfa Lavalin EnSaFoil-juoksupyörät sekä erityisesti fermentointiin kehittämämme EnSaFerm-juoksupyörät absorboivat lämpöä tuotteestasi ja vähentävät energiankulutusta.

 Kattaviin nestedynaamisiin tutkimuksiin perustuvan ainutlaatuisen muodon ansiosta ne ovat jopa 400 % tehokkaampia kuin tavanomaiset juoksupyörät.

 Energiahäviöt on minimoitu, ja lisäksi juoksupyörämme tuottavat pienemmällä nopeudella saman pumppauskapasiteetin. Sekoittimillamme on perinteisillä juoksupyörillä varustettuihin sekoittimiin verrattuna jopa 80 % pienempi virrankulutus.

 Alfa Lavalin sekoittimet on suunniteltu helposti puhdistettaviksi, ja meillä on valikoima säiliöiden puhdistuslaitteita, jotka täyttävät hygieenisten teollisuudenalojen tiukimmatkin vaatimukset.

 Kokoonpanoja on saatavissa myös steriileihin ja aseptisiin sovelluksiin. Sekoittimen mitoittaminen ja mukauttaminen tiettyyn tehtävään takaa optimaalisen virrankulutuksen ja hinnan.

Rating:

vote data

Let us know if you are going to use this press release. Thank you!

Publications